Dit is het digitale archief van delen.meteddie.nl
Hier vind je content die zonder dit initiatief in de prullenbak was beland.
Standaard weergave van een item.

Yes we can!

Laatst bijgewerkt op:

Vorige week woensdag was het in Ede dan zover, de start van het LOF! Het was mooi om te zien hoeveel collega's er pionieren en hoeveel "out of the box" idee├źn er waren. Verhalen van mensen die iets wilden veranderen en wat hen is gelukt, in welke mate dan ook. Dan begint het toch wel een beetje te kriebelen...zou het mij dan ook lukken? Om een beweging op gang te krijgen? Om verandering in gang te zetten? Denk groot, begin klein. Denkend dat je de school een beetje kunt veranderen is toch al een groot begin! De opdracht "rich picture" doet zijn naam eer aan. Wat word je "rijk" van het brainstormen, het in kaart brengen, het ontvangen van kritische opmerkingen en het schetsen van die stip op de Horizon. Het heeft mij veel gebracht. Nu sta ik aan het begin van de beweging, ik wil mijn collega's meekrijgen in het O&O leren. Ik wil ze enthousiast maken en ik wil de kloof verkleinen tussen ons thematisch onderwijs en de techniekwerkplaats die we hebben. Ik wil de eerste druppels/ spatten van mijn beginnende olievlek laten vallen....ik ben benieuwd! ;None;None