Dit is het digitale archief van delen.meteddie.nl
Hier vind je content die zonder dit initiatief in de prullenbak was beland.
Standaard weergave van een item.

www.2d3d.gratis 2 jaar later!

Laatst bijgewerkt op:

Mijn droom is om jongeren te inspireren hun creativiteit digitaal uit te leven zonder belemmering van taal of geld. In mijn klassen werken de leerlingen met laptops en merk ik dat ze graag dingen willen maken maar niet weten hoe. Ik wil ze aanmoedigen niet alleen maar te gamen maar hun computer te gebruiken om iets te maken. Software is vaak duur en training is in het Engels. Op het internet is van alles te vinden maar het staat ook overal en nergens. Daarom heb ik 2 jaar geleden een subsidie aangevraagd bij het Leraren Ontwikkel Fonds. Ik wilde een website opzetten met allemaal gratis creatieve software bij elkaar. Programma's die je zo kan installeren en gebruiken en waar je echt fantastische dingen mee kan maken. De website moet inspirerend zijn en Nederlandstalige training bieden. Die subsidie kwam er en nu is www.2d3d.gratis een feit: zo'n 90 video's met training en inspiratie in gratis software. Fotobewerking, illustratie, video, animatie en 3D printen. Maar de website moet terecht komen bij degene voor wie ik het allemaal doe: de leerling. Wil je meehelpen?

  1. Kleinkunstig is een aanbieder van voorstellingen, workshops en cultuurdagen in heel Nederland. Zij hebben de 2D3D poster ruim 2000x verstuurd door heel Nederland. Is die ook bij jou op school aangekomen? Hang de 2D3D Poster op! Of download hem via de site of laat het me weten, dan stuur ik er een naar je op!
  2. Abonneer op het 2D3D YouTube kanaal!
  3. Like op Instagram en Facebook!
  4. Ken jij toffe gratis software, heb je al Nederlandstalige training gemaakt, laat het me weten! Mail naar info@2D3D.gratis.

;None;None