Dit is het digitale archief van delen.meteddie.nl
Hier vind je content die zonder dit initiatief in de prullenbak was beland.
Standaard weergave van een item.

Wie ik ben en wat ik ga doen!

Laatst bijgewerkt op:

Mijn naam is Mirjam Grijpstra, 35 jaar, docent en student onderwijswetenschap. Ik woon in Haren. Ik sta alweer tien jaar voor de klas en heb verschillende vakken gegeven zoals ckv, tekenen, biologie, verzorging en geef nu alleen Zorg & Welzijn. Naast het lesgeven heb ik de afgelopen jaren ook ervaring opgedaan met het ontwikkelen van lesmateriaal en examens. Direct na mijn afstuderen ben ik gestart als auteur en de afgelopen twee jaar heb ik het auteurschap omgeruild voor constructeur bij het Cito. Dit jaar richt ik mij alleen nog op het lesgeven, het afstuderen en het ontwikkelen van een realiteitsgetrouwe online leeromgeving waarin praktijkgericht werken met realistische hele leertaken centraal staat. Met als doel een blended learning omgeving te creëren, waarin de online leeromgeving niet alleen een centrale plaats wordt voor o.a. ophalen van leertaken, inleveren van opdrachten en bijhouden van porfolio’s, maar ook een ontmoetingsplek voor leerlingen en buurtbewoners. Zodat het uitvoeren van praktijkopdrachten niet alleen op de gesimuleerde werkplek in school plaatsvindt, maar ook in de ‘echte’ praktijk met of bij bewoners uit de buurt. Dit initiatief bestaat eigenlijk uit drie onderdelen, namelijk het ontwikkelen van: een online leeromgeving, realistische hele leertaken en een ontmoetingsplek voor leerlingen en buurtbewoners. Ik wil mij eerst richten op het ontwikkelen van de online realiteitsgetrouwe leeromgeving en ben erg benieuwd of er collega’s zijn die hierin ervaring hebben.;None;None