Dit is het digitale archief van delen.meteddie.nl
Hier vind je content die zonder dit initiatief in de prullenbak was beland.
Standaard weergave van een item.

WHAT THE TECH?! Kunst & Technologie in het mbo

Laatst bijgewerkt op:

;Het is mijn missie om kunst en technologie te verankeren binnen het Koning Willem 1 College. Ik wil beginnen met een experimentele projectweek, voor leerkrachten en studenten van twee afdelingen (MAP & BAM) in samenwerking met een externe partij (Kunstloc Brabant). Daarmee wil ik bouwstenen ontwikkelen voor een leerlijn.;Het doel is structurele samenwerking bewerkstelligen over kunst en technologie tussen twee afdelingen. Ik wil op korte termijn beginnen met een experimentele projectweek tussen: de ‘Opleiding Artiest’ (afdeling MAP) en de ‘Opleiding Human Technology’ (afdeling BAM). De eerste opleiding is mijn eigen vakgebied, daar geef ik les als leraar theater en heb ik reeds op kleine schaal geëxperimenteerd met smartphones en live-video technologie. De opleiding Human Technology is betrokken in de persoon van Jochem Jonkers Op lange termijn is het mijn doel kunst en technologie een structurele plek te geven over de breedte binnen KW1C, in samenwerking met externe partners. Daartoe wil ik concreet beginnen met organiseren van netwerk- en discussiebijeenkomsten tussen partijen binnen en buiten KW1C om mogelijkheden te verkennen om Kunst & Technologie in de breedte te verankeren.