Dit is het digitale archief van delen.meteddie.nl
Hier vind je content die zonder dit initiatief in de prullenbak was beland.
Standaard weergave van een item.

Verschillende opleidingen van Landstede samen voor loopbaan en burgerschap

Laatst bijgewerkt op:

;Sinds 2 jaren werk ik aan het vormgeven van Burgerschap. In samenwerking met een andere collega heb ik een workshop-carrousel georganiseerd in het kader van Burgerschap. Ik merk dat het niet echt van de grond komt, ik stuit op tijdgebrek bij de diverse opleidingen maar ook bij mijzelf. Ik wil Burgerschap op de kaart te zetten voor de hele locatie. Ik wil het onderwijs verbeteren en verbinding zoeken tussen verschillende opleidingen die qua burgerschap dezelfde doelstellingen hebben. ;Onderwijskundige inhoud ontwikkelen voor Loopbaan en burgerschap voor de verschillende opleidingen, ontwikkelen van een draaiboek.