Dit is het digitale archief van delen.meteddie.nl
Hier vind je content die zonder dit initiatief in de prullenbak was beland.
Standaard weergave van een item.

Tijd voor een nieuw avontuur

Laatst bijgewerkt op:

;Een team/school waar de spirit uit is verdwenen gaat samen met ouders en studenten op zoek naar nieuwe inspiratie. Daarbij gaan ze eerst bij zichzelf op onderzoek, daarna op andere plaatsen. Het zal leiden tot een team/school met een ondernemende en positieve cultuur: een school met nieuw elan.;Mijn initiatief moet ertoe leiden dat het team weer de moed en de spirit gaat krijgen en open gaat staan voor nieuwe impulsen en ideeën. Dit wil ik doen door met een kernteam van ‘jonge honden’ bestaande uit een aantal (jonge en oudere) collega’s van mijn school en ouders. Met hen wil ik op zoek gaan naar onze gemeenschappelijke wortels waarden en overtuigingen) om van daaruit gesterkt ons. Naast mijn collega’s en ouders wil ik ook de studenten betrekken bij mijn initiatief door ze mede onderzoek te laten doen naar teamcultuur en verandering.