Dit is het digitale archief van delen.meteddie.nl
Hier vind je content die zonder dit initiatief in de prullenbak was beland.
Standaard weergave van een item.

Sport in Beeld

Laatst bijgewerkt op:

;Met het project 'Sport in Beeld' wil ik allemaal ideeen voor gymlessen filmen, zodat collega's uit heel Nederland ze kunnen bekijken en hier inspiratie en lesvoorbeelden uit kunnen halen. Inmiddels staan er al meer dan 120 filmpjes online en de teller blijft lopen...! Ik heb daarom een overzicht gemaakt van circa 8 pagina's met sport-en spelideeen die ik allemaal nog zou willen filmen. Update 13-9-18: Zojuist gesproken met iemand die me wil gaan helpen met het maken van filmpjes met als onderwerp 'Judo op school', Update 20-9-18: Vandaag heb ik een toezegging gekregen van een B.V.O. dat ze mij willen helpen bij het maken van filmpjes met als onderwerp 'Voetbalspellen in de gymlessen'... Zeer blij mee ! Update: 27-9-18 Gisteren heeft een van Europa's grootste leveranciers van sportmaterialen, mij volledige medewerking aan het project toegezegd. Men was zeer enthousiast over mijn initiatief en volgende week gaan we 'op locatie' filmpjes maken voor een minder bekend deel binnen de gymlessen: 'Peutergym'...!;