Dit is het digitale archief van delen.meteddie.nl
Hier vind je content die zonder dit initiatief in de prullenbak was beland.
Standaard weergave van een item.

Sociaal emotioneel veilig voelen, dat wil toch iedereen!

Laatst bijgewerkt op:

Tijdens de eerste bijeenkomst heb ik een pitch gegeven aan mijn studiegenoten en coach. Pitch Sociaal emotioneel veilig voelen, dat wil toch iedereen! Mijn naam is Rianne Jurgens, 35 jaar en werkzaam in het primair onderwijs. Ik wil dat leerlingen zich sociaal emotioneel veilig voelen en zich gehoord voelen, vandaar mijn initiatief. We praten teveel over leerlingen i.p.v. met de leerlingen. Ik ga een doelgerichte ontwikkelingslijn ontwikkelen, waarbij kinderen zich mogen laten horen centraal komt te staan. Ik ga de verschillende werkwijzen wat betreft de sociaal – emotionele ontwikkeling aan elkaar verbinden en in elkaar laten overvloeien. We hebben het hier over Rots en Water, kindgesprekken, Zien vragenlijsten, Goed Gedaan. Tevens gaan we The Leader in Me implementeren binnen onze school.  Stap voor stap wil ik te werk gaan. Van jullie heb ik het nodig dat ik ook echt stap voor stap aan het werk ga en niet teveel projecten door elkaar heen  laat lopen en mijn collega’s continu bij de initiatieven betrek en vroegtijdig informeer, zodat het een gedragen proces is. Ook de leerlingen moeten continu een stem hebben binnen de veranderingsprocessen.;None;None