Dit is het digitale archief van delen.meteddie.nl
Hier vind je content die zonder dit initiatief in de prullenbak was beland.
Standaard weergave van een item.

Samen verder met de expeditiegroep

Laatst bijgewerkt op:

De dag van de leerkracht! Vandaag stond er LAB-dag gepland voor mij. Dit keer was het in het ROC in Amersfoort. Voor mij een thuiswedstrijd in mijn geboortestad. Als expeditiegroep mochten wij weer bij elkaar komen en naar elkaar successen en worstelingen luisteren. Heel gaaf om te zien hoe Lucelle op het podium mocht komen om te vertellen over haar project! Het was een prachtige dag, met stralend weer. Hierdoor konden wij buiten gaan zitten en in de zon elkaar verder helpen in ieders traject. Wat voor mij een eye-opener was, was dat je mag uitspreken wat je wilt. Wat is je droom? Wat wil ik bereikt hebben aan het einde van het traject? Door dit echt te benoemen ga je er ook in geloven! Je kan daarnaar toe werken en met elkaar (als school) werken aan het doel! Het gevaar zit er bij mij namelijk in dat ik ''te voorzichtig'' mijn doel stel en daardoor misschien te snel in mijn 'droom' een slag om de arm neem. Ik ben vastberaden om te gaan  met de droom van de school om er een plein van te maken die van en met elkaar is ontwikkeld. Afgelopen 2 november heb ik gesproken met de ouders van de Johannes Calvijnschool over het nieuwe schoolplein.... Maar daarover in de volgende blog meer!;None;None