Dit is het digitale archief van delen.meteddie.nl
Hier vind je content die zonder dit initiatief in de prullenbak was beland.
Standaard weergave van een item.

pitch Happy Kids For Life

Laatst bijgewerkt op:
  • Graag stel ik me aan u voor: Mijn naam is Thea Bootsma en ik geniet ervan wanneer ik kinderen kan helpen in hun ontwikkeling. Daar word ik echt gelukkig van! Maar wat maakt me dan een gelukkig mens? Of laat ik het omdraaien…Wat maakt een mens gelukkig? De afgelopen jaren heb ik me hierin verdiept en deze kennis wil ik graag delen. Mijn droom/missie is dat leerlingen meer geholpen worden in hun persoonlijke ontwikkeling, zodat ze succesvol en positief in het leven staan. Het LOF heeft mogelijk gemaakt dat ik uren heb gekregen om op school workshops aan ouders en collega's te verzorgen.
  • Opbrengsten: Happy Kids For Life

"Happy kids for life” draagt bij aan de persoonsvorming van elk kind en helpt hen om gelukkiger in het leven te staan. Het zorgt voor een positieve sfeer in de klas! Het lesmateriaal (mappen voor groep 1/2, 3/4, 5/6 en 7/8 en vragenkaartjes) is voor de leerkracht makkelijk in te zetten en vraagt weinig voorbereiding. ;None;None