Dit is het digitale archief van delen.meteddie.nl
Hier vind je content die zonder dit initiatief in de prullenbak was beland.
Standaard weergave van een item.

LOF-lab B woensdag 22 januari 2020

Laatst bijgewerkt op:

Gisteren mijn tweede LOF-lab gehad. In de expeditiegroep gewerkt aan onze Ontwikkelcanvas en ik ben voor mezelf tot een aantal doelen gekomen die ik de komende tijd ga nastreven: -ik MOET bij mijn eigen standpunt blijven (ondanks andere geluiden binnen het werkgroepje dat ik bij elkaar verzameld heb) -mijn planning moet beter voor elkaar: duidelijk plannen en mezelf ook houden aan deze afspraken -niet alleen op deze blogs vertellen over mijn LOF, maar meer naar buiten treden! Tevens een workshop gevolgd (over W&T in het VO; deels bruikbaar voor mij). Fijn om te horen dat de rest van mijn werkgroep nog steeds enthousiast en druk bezig is met hun trajecten. Ben benieuwd wat daar allemaal voor moois uitkomt. Het belangrijkste dat ik gisteren mee naar huis nam is dat, naast al het werk dat ik verricht voor de kinderen, het LOF vooral gericht moet zijn op mijn eigen ontwikkeling. Dat vergeet ik nog wel eens, omdat je wilt dat kinderen er iets aan hebben. Vorige week mijn eerste Micro:bit-les gegeven op de Kerst Zwartschool in Ruurlo. De kinderen waren erg enthousiast. Mooi om te zien dat de creativiteit meteen begon te stromen; naast de opdrachten die ze van mij gekregen hadden, gingen de meeste kids de opdrachten uitbouwen naar iets van henzelf. Erg leuk en voor mij erg motiverend om hiermee verder te gaan! ;None;None