Dit is het digitale archief van delen.meteddie.nl
Hier vind je content die zonder dit initiatief in de prullenbak was beland.
Standaard weergave van een item.

Jippie mijn certificaat is binnen!

Laatst bijgewerkt op:

Vandaag weer bezig geweest met mijn LOF initiatief. Ik heb het laatste blok van rekenen verwerkt in een thema. Dit heb ik volgens het volgende stappenplan gedaan.

Ik heb voor 4 weken nieuwe invullingen gegeven aan de rekenlessen maar dan vooral de opdrachten vanuit de methode omgezet naar thema opdrachten. Het thema is vakantie. De kinderen gaan winkeltje spelen met strand spullen. We zitten op de camping: wat zijn de kosten, hoeveel personen in een tent enz. We gaan naar een pretpark: waar zet je je auto, hoe ver is het rijden, wat moeten betalen qua entree enz. Daarnaast heb ik de stellessen van Taal omgezet naar  het thema en een circuit gemaakt met allerlei opdrachten over het thema. Terwijl ik daar vandaag mee bezig was, kwam mijn certificaat binnen. Wel bijzonder om een certificaat te krijgen terwijl je initiatief nog lang niet af is. Tot aan de zomervakantie ga ik het eerste blok van rekenen omzetten naar een thema en misschien we meer blokken. Na de zomervakantie probeer in collega's mee te krijgen in deze manier van werken zodat de thema's meer inhoud krijgen. ;None;None