Dit is het digitale archief van delen.meteddie.nl
Hier vind je content die zonder dit initiatief in de prullenbak was beland.
Standaard weergave van een item.

Je hersens bewegen

Laatst bijgewerkt op:

;Mijn naam is Marisja Groen en ik ben gefascineerd door de werking van onze hersens. Zelf ben ik leergierig en praktisch. Een mooie combinatie omdat ik alles wat ik lees, zie en hoor over de hersens wil doorgeven aan andere. Zodra je weet hoe je hersens werken kan je ze immers ook beter gebruiken. Ik ben een doorzetter en ga ergens 100% voor. Deze eigenschappen maken mij een goede pionier in het onderwijs. Ik wil namelijk mijn lessen aanbieden aan zoveel mogelijk studenten.;We weten allemaal hoe we een rekensom moeten uitrekenen omdat we dit ooit hebben geleerd. We weten allemaal hoe we onze benen moeten bewegen omdat dit automatisch gaat. Zou het niet fantastisch zijn als we onze studenten leren hoe zij hun hersens het beste in kunnen zetten, zodat zij beter kunnen leren, een beter mens worden en meer bereiken door minder te doen?