Dit is het digitale archief van delen.meteddie.nl
Hier vind je content die zonder dit initiatief in de prullenbak was beland.
Standaard weergave van een item.

Gesprek met de Robert Coppesstichting

Laatst bijgewerkt op:

Het eerste gesprek is gevoerd. Met een teamleider en mijn contactpersoon gesproken via Zoom. We hebben overleg gehad over het initiatief en mijn kijk hier op. Ik heb ze uitgelegd dat we graag samen op willen leiden met hen en dat sprak erg aan. Er werden kritische vragen gesteld en ook voorwaarden gesteld van beide kanten. Het gesprek gaf me energie en allen gingen we enthousiast uit de vergadering. Na 13 oktober weten we meer. Zij gaan nu intern aan de slag met het spreken van de juiste personen en draagvlak creƫren en ik heb ondertussen met een collega van me contact gehad over het ontwikkelen van onderwijs.;None;None