Dit is het digitale archief van delen.meteddie.nl
Hier vind je content die zonder dit initiatief in de prullenbak was beland.
Standaard weergave van een item.

En dan nu met verLOF!

Laatst bijgewerkt op:

Het afgelopen jaar stond in het teken van innoveren, creeëren en enthousiasmeren. Inmiddels liggen er zes modules Taal, cultuur en media op de plank en heeft een tiental deelnemers deelgenomen aan een online review. En voordat het tijd is om me te gaan voorbereiden op één van de puurste vormen van innovatie middels mijn zwangerschapsverlof, deel ik graag mijn bevindingen tot nu toe. [embed]https://youtu.be/iGl_sm19i3I[/embed] Het was een interessant traject waarbij ik niet alleen mijn onderzoeksvaardigheden heb kunnen laten gelden, maar bovenal dit heb mogen delen met anderen: van experts tot uitgeverijen, van collega's tot directie en van Instituut voor Beeld & Geluid tot de LOF-labs. Natuurlijk mag in dit rijtje ook niet mijn eigen ontwikkelteam ontbreken, het was (en is) heerlijk om eindelijk eens ongebreideld te filosoferen en fantaseren over de onbegrensde mogelijkheden die onze vakken bieden. Dit alles ondersteund door het Leraren Ontwikkel Fonds. En mocht je nou nog twijfelen om ook te innoveren? Niet dromen, maar doen!;None;None