Dit is het digitale archief van delen.meteddie.nl
Hier vind je content die zonder dit initiatief in de prullenbak was beland.
Standaard weergave van een item.

Eerste LOF-dag

Laatst bijgewerkt op:

Na de zomervakantie een fijne start gemaakt in mijn kleutergroep! Woensdag, mijn eerste dag uit de klas om te gaan werken aan mijn LOF. Dit was wel even wennen, om ‘mijn’ groepje los te laten, een dag niet zelf in de groep. Voor mezelf al een en ander op papier gezet wat ik wil gaan doen. Marlies van BCO kwam deze ochtend langs om samen te kijken wat er nodig is voor dit initiatief. Waar moet ik beginnen en wat wil ik weten! In de vakantie al verschillende stukjes theorie gelezen en dit ga ik nu voortzetten. Welke theorie heb ik nodig en wat wil ik dat het mij oplevert. Na het gesprek met Marlies een start gemaakt voor mijn Pitch en eens gekeken/gebrainstormd over het ontwikkelcanvas. Nog wat meer informatie gelezen en wat gespreksstof uitgewisseld met de directrice. Volgende week komt mijn LOF-coach langs. Fijn om dan even te kijken hoe het ervoor staat en wat zij mij nog aan informatie kan geven om productief aan mijn initiatief te werken. Het is fijn om de tijd en ruimte te hebben om aan hieraan te werken, maar na een dagje achter de computer is het ook weer lekker om morgen de klas in te mogen!;None;None