Dit is het digitale archief van delen.meteddie.nl
Hier vind je content die zonder dit initiatief in de prullenbak was beland.
Standaard weergave van een item.

Differentiëren m.b.v. het “Hele taak eerst” principe - VO - Bach 2

Laatst bijgewerkt op:

Door Jeffrey de Jonker Tijdens mijn LOF-traject heb ik voor mijn vwo 4 biologie leerlingen lesmateriaal ontwikkeld om meer te kunnen differentiëren en zo beter aan te sluiten bij ons daltononderwijs. De lessen zijn ontworpen aan de hand van het “hele taak eerst” principe.
Wil je zelf een keer ervaren hoe het is om onderwijs te verzorgen volgens het hele taak eerst principe? Uiteraard ben je dan welkom!
In het uur die we hebben ga ik jullie proberen te overtuigen wat de meerwaarde is van het hele taak eerst principe, laat ik je zien dat deze vorm van onderwijsvernieuwing je weinig extra tijd kost en gaan jullie zelf aan de slag om een les te ontwerpen voor je eigen vak volgens dit model.
Lijkt het je wat? Kom dan bij mijn workshop! Benodigdheden:
• Laptop om jouw eigen les te ontwerpen
• Evt. schoolboek;None;None