Dit is het digitale archief van delen.meteddie.nl
Hier vind je content die zonder dit initiatief in de prullenbak was beland.
Standaard weergave van een item.

Delen met Eddie: zet de LOF-gedachte voort

Laatst bijgewerkt op:

In de afgelopen 13 jaar hebben we als LOF-leraren ontzettend veel mooie initiatieven voortgebracht. Wil jij jouw ervaringen ook in de toekomst blijven delen? En bijdragen aan het voortbestaan van de LOF-gedachte? Dat kan op delenmeteddie.nl. Er zijn inmiddels ruim 1000(!) pionierende leraren betrokken bij LOF die over de jaren heel veel van en met elkaar hebben geleerd. Nu de voortgang van het LOF-programma en onze website onzeker is, willen we graag samen met jullie zorgen dat de onderlinge uitwisseling en het samen leren doorgaat. Gelukkig hoeven we dat niet alleen te doen. Samen met Stichting Education Warehouse zorgen we dat we alle LOF-projecten online zichtbaar houden, zodat jullie elkaar als pioniers kunnen blijven vinden en jullie collega's door heel Nederland kunnen blijven inspireren.

Logo delen met Eddie

We doen dit via het platform www.delenmeteddie.nl. Education Warehouse zet studenten in (Eddies) om jullie te helpen je project hierop te plaatsen en goed te beschrijven. Enkelen van jullie hebben hier al eerder mail(s) over ontvangen. Als je hierop al gereageerd hebt: bedankt voor het updaten van jouw project! We zouden het heel fijn vinden als jij jouw praktijkervaring ook wil borgen, zodat we samen door kunnen pionieren! Je kan dit doen op verschillende manieren:

NB. Jij bepaalt of en hoe je praktijk wordt geplaatst en kunt deze daarna ook ten alle tijden aanpassen of verwijderen. Samen zorgen we dat LOF voortbestaat.;None;None