Dit is het digitale archief van delen.meteddie.nl
Hier vind je content die zonder dit initiatief in de prullenbak was beland.
Standaard weergave van een item.

Delen... dat heb ik gedaan!

Laatst bijgewerkt op:

Als ik de vraag krijg wat het LOF voor mij betekend heeft, is dat de tijd om dingen goed aan te pakken. Het W&T onderwijs op mijn school heb ik zeker in de lift gekregen. Eén van de voorwaarde van de LOF aanvraag is om te delen. Nou dat heb ik gedaan. We hebben de techniektrofee gewonnen, zijn meerdere malen in de lokale krant verschenen. Ik ben bij omroep Brabant in de radio-uitzending geweest en ze hebben van Studio040 meerdere opnames gemaakt. We hebben bezoek gehad uit Zuid-Korea en vorige maand is er bezoek geweest van OCW. juryrapport techniektrofeeVideopitch techniektrofee Studio040Studio 040 uitreiking op school Artikel het Eindhovens Dagblad  na bezoek uit Zuid-Korea Bezoek OCW Artikel Techniekpact ;None;None