Dit is het digitale archief van delen.meteddie.nl
Hier vind je content die zonder dit initiatief in de prullenbak was beland.
Standaard weergave van een item.

Dag 2 van mijn LOF

Laatst bijgewerkt op:

Start tweede LOF-dag: Jippie ik kan in mijn LOF werken. Alvast mijn initiatief ingevuld. Vandaag een twitter-account aangemaakt https://twitter.com/JufThema Ik zal daar vooral de dingen op delen waar ik trots op ben. Vandaag staat op de planning: 1 De woordenschat van Taalverhaal.nu voor groep 4 gaan bekijken. Kan ik die clusteren en daar thema's aan vast plakken? 2 Contact opnemen met de Bolster met de vraag of mijn mailtje is ontvangen en of we een datum kunnen prikken. 3 Pitch maken Einde van mijn tweede LOF-dag: 1 Taalverhaal biedt ontzettend veel woorden aan in groep 4. Zo veel dat je niet alle woorden kunt clusteren in thema's. Dit is dus niet echt een optie om de lessen van woordenschat aan themalessen te verbinden. Ik heb daarna gekeken naar de verhaallijn en per blok gekeken welke thema ik aan het blok kan plakken. De eerste opzet heb ik gemaakt: Blok 1 Huisdieren, Blok 2 Beroepen, Blok 3 Kunst/fantasiedier, Blok 4 Theater, Blok 5 Trein/vervoer, Blok 6 Attractiepark. De volgende keer ga ik per blok kijken welke stellessen uit de methode kan koppelen aan de thema's. 2 Vandaag de Bolster gebeld en als het goed is, krijg ik een mailtje met een datum voor mijn bezoek aan de Bolster. 3 De eerste opzet van mijn pitch is gemaakt. Ik heb mijn pitch doorgestuurd naar een collega van mij met de vraag of ze nog tips heeft.;None;None