Dit is het digitale archief van delen.meteddie.nl
Hier vind je content die zonder dit initiatief in de prullenbak was beland.
Standaard weergave van een item.

10 april... de Kick off

Laatst bijgewerkt op:

Zo daar gaat ie dan... De LOF is toegewezen en vandaag het eerste LAB. Spannend, want wat moet ik verwachten en wie zal ik gaan ontmoeten? En dan de termen; pitchen, ontwikkelcanvas, open space, expeditiegroep... Bij aankomst wordt ik al wat rustiger. Wat zijn er veel mensen en wat heerst er een enthousiaste sfeer op deze mooie locatie in #Amersfoort. 'Wat kom ik vandaag halen of brengen?' is een vraag die bij binnenkomst afgevuurd word. Nou vandaag haal ik vooral veel, namelijk wat wordt er verwacht van me?, welke initiatieven zijn er nog meer?, hoe pakken anderen hun initiatief aan?, etc. En ja, tuurlijk breng ik ook wat: mijn enthousiasme, openheid en kennis over het jonge kind. Na een gezamenlijke start maak ik kennis met m'n coach en andere expeditie leden. Leuk om zo aan elkaar verbonden te worden. We krijgen de opdracht om ons initiatief op een flap papier uit te tekenen. Nu zijn mijn tekenskills niet heel goed ontwikkeld, maar toch krijg ik op papier wat ik ga doen en wie daarbij betrokken zijn. Verder volg ik deze dag een miniworkshop over 'kijken door de ogen van je omgeving'. We krijgen de opdracht om een rollenspel te spelen; leer de ander jongleren. Goed om te ervaren welke vaardigheden, onduidelijkheden en kansen er liggen bij 'een boodschap' overbrengen bij een ander. Wat heeft het eerste LAB me gebracht?Duidelijkheid en extra enthousiasme over mijn initiatief. Uitbreiding van mijn netwerk - nieuwe mensen en inspiratie. Handvatten voor interpersoonlijke ontwikkeling. Yes, I can! Ik heb er zin in en kijk uit naar de volgende ontmoeting.;None;None